Agenda

Friday Night Jazz Factory

kaapse brouwers

Elke vrijdagavond is er live jazzmuziek bij de Kaapse Brouwers in de Fenix Food Factory.

lees meer →

Volkskeukentoer

volkskeuken
Feb 26 Jul 09

Bij Verhalenhuis Belvédère nemen gastkoks regelmatig de keuken over. Vanaf aankomende zondag is er elke 2e en 4e zondag van de maand een volkskeukentoer in samenwerking met het Wereldmuseum Rotterdam.

lees meer →

The Stand-Up Club

Stand-up Club
May 11

Nieuw comedytalent en door de wolgeverfde comedians treden op tijdens Stand-Up Club in Kantine Walhalla. Meer info vind je hier.

lees meer →

TostiTreffer x Theater Walhalla

tostitreffer walhalla
May 17

Rotterdams netwerkevenement TostiTreffer komt naar de Kaap! In de kantine van Theater Walhalla wordt er tijdens het netwerken gesmuld van heerlijke tosti’s. Maar er is meer. Onder andere een speciaal optreden van Flip Noorman. Kijk voor meer info hier.

lees meer →

De Ronde van Katendrecht

ronde van katendrecht
May 19 May 20

De Ronde van Katendrecht is een tweedaags festival en vindt plaats op vrijdagavond 19 mei en zaterdag 20 mei 2017. Met wielerwedstrijden voor elk niveau. Hardloopwedstrijd en een prestatieloop. Met concerten, theatrale en literaire optredens, exposities, jeugdvoorstellingen en attracties! Meer info vind je hier.

lees meer →

3rd Anniversary Beer Festival

driejarig jubileum kaapse brouwers
May 20

De Kaapse Brouwers vieren 20 mei hun 3-jarig bestaan met het Beer Festival.

lees meer →

De 10 van Katendrecht

10 van katendrecht 2017
May 20

De Rotterdam Running Crew organiseert 20 mei een loopwedstrijd op de Kaap: De 10 van Katendrecht. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën voor mannen en vrouwen. En voor iedereen is er een aandenken. Meer info vind je hier.

lees meer →

Verse Blikken #4

verse blikken
May 23

Loop jij als ondernemer/ zzp’er/ zelfstandige tegen bepaalde zaken aan? Mis je vaak een sparringspartner? Vind je alleen ondernemen moeilijk? Bij Verse Blikken wordt er gebrainstormd over jouw uitdagingen met ondernemers uit verschillende werkvelden in een fijne setting, namelijk bij zaak.acht. Meer info vind je hier.

lees meer →

De Biecht

De Biecht 25 mei
May 25

De Biecht is een tegendraadse variété avond in Theater Walhalla. Flip Noorman en Jaap Rovers nodigen elke editie aan de hand van een thema verschillende gasten uit. De editie van 25 mei is met Flip Noorman, Goslink, MR. FEROCIOUS, Slumberland en Passionfruit. Meer info vind je hier.  

lees meer →

Kid Dynamite Jazz Festival

kid dynamite jazz festival
Jun 25

Jazz op de Kaap! het Deliplein veranderd 25 juni in een festivalterrein vol muziek. Met optredens van gevestigde namen en upcoming jazzartiesten.

lees meer →

Welkom Thuis Straattheater Festival

welkom thuis straattheater festival
Aug 26

Welkom Thuis Straattheater Festival (WTSF) is een laagdrempelig en gratis toegankelijk Straattheater Festival voor jong en oud. Het vindt plaats op de eerste zaterdag na de zomervakantie op en om het Rijnhavenplein, Deliplein, Katendrecht en de Wilhelminapier in Rotterdam.

lees meer →

Wereldhavendagen

010daniela insta ss rotterdam
Sep 01 Sep 03

De Rotterdamse haven en alles wat met scheepvaart en het leven op zee te maken heeft komt aan bod tijdens de Wereldhavendagen in het eerste weekend van september.

lees meer →

De Nacht van de Kaap

De Nacht van de Kaap sfeer 1
Sep 02

Berucht en befaamd: de Nacht van de Kaap zet op 2 september het Deliplein op stelten! Op diverse locaties op Katendrecht worden live levensliederen en sterke verhalen ten gehore gebracht. Er is ook ruimte voor hedendaagse muziek.

lees meer →

International Comedy Festival Rotterdam (ICFR)

icfr
Oct 07 Oct 09

Lachen, gieren, brullen tijdens het Internationaal Comedy Festival Rotterdam (ICFR). Stand-up comedy, livemuziek en meer op verschillende locaties op de Kaap op 7, 8 en 9 oktober.

lees meer →

Cameretten Festival

cameretten
Nov 23 Nov 26

Cameretten Festival is de toonkamer, kweekvijver en springplank van het cabarettalent van de toekomst. Beginners krijgen bij Cameretten de kans zich te profileren en ontwikkelen, zodat de meest veelbelovende talenten van cabaret hun professie kunnen maken.

lees meer →