Cardano Prijsvoorspellingen en weddenschappen? Alle ogen gericht op “Ethereum Killer” aangezien ADA-prijs dichter bij $ 1 komt!

Terwijl de BTC-prijzen bleven dalen, leek de markt voor cryptovaluta gedoemd te mislukken. Het heeft een marktaandeel van 46,14 procent, een stijging van 0,52 procent ten opzichte van de vorige dag. Ondanks dat de volatiliteit is afgenomen, worden de meeste altcoins nog steeds in de rode zone verhandeld.

 

Cardano (ADA) lijkt in de schijnwerpers te staan ​​naarmate slimme contracten vaker voorkomen. Echter, aangezien Cardano Price het belangrijkste en kritieke niveau van $1 nadert, vertoont de prijsactie geen tekenen van herstel. De Altcoin wordt momenteel verhandeld op $ 1,17, tot $ 0,0038 (-4,98%) ten opzichte van de vorige prijs.

 

 

Cardano slotkoers

Cardano’s laatste slotkoers was $ 1,18, maar na een volatiel begin van de dag steeg deze naar $ 1,19 voordat hij omkeerde. $ 1,22 is het primaire spilweerstandsniveau, gevolgd door $ 1,27 en $ 1,30. De onderste ondersteuningsniveaus zijn $ 1,15, waarna de poorten naar $ 1,12 en $ 1,07 opengaan.

 

De ADA-prijs moet boven $ 1,30 sluiten en richting de belangrijkste drempel van $ 1,40 gaan om een ​​bullish stijging te bevestigen. Aan de andere kant, als het onder $ 1,12 sluit, wordt de daling naar $ 1 bevestigd.

 

$ 5 of $ 10 voor ADA?

Jason Pizzino, een cryptocurrency-expert, bespreekt zijn verwachtingen voor Cardano (ADA) in de tweede helft van het jaar. Volgens Pizzino laten de grafieken zien dat “kopers op de vlucht zijn” ADA, en de technische aspecten van het actief zien er op korte termijn niet positief uit. Hij beweert verder dat, afhankelijk van de hele marktstructuur, de prijs in de volgende dagen tot $1 zou dalen. ETH koers vandaag is gestegen.

 

Ondanks zijn pessimistische kortetermijnthese gelooft de analist dat Cardano 100 tot 300 procent hoger zal uitkomen dan de huidige waarde van ongeveer $ 1,16 op het moment van schrijven. Volgens de analist heeft hij de eis gehoord dat de ADA $ 10 moet halen, wat hij als overdreven optimistisch beschouwt.

 

Hoewel de analist in deze huidige cyclus voorspelt dat het voor Cardano niet mogelijk is om $ 10 te bereiken, maar het doel van $ 5 lijkt mogelijk.

 

“$ 2,50, dat is The Old High. Dat zou een marktkapitalisatie van $ 80 miljard zijn. $ 3,75 zou een marktkapitalisatie van $ 120 miljard zijn. $ 5 zou een marktkapitalisatie van $ 560 miljard zijn. Allemaal binnen handbereik hier.” Koers dogecoin vandaag is gestegen.

 

Slimme contracten, wanneer? Markt opent weddenschappen!

Op donderdag begon een voorspellingsmarkt, waardoor deelnemers konden wedden of de Cardano-blockchain tegen 1 oktober slimme contracten zal ondersteunen.

 

Op het moment van schrijven heeft de markt een handelsvolume van ongeveer $ 157.000. De prijs van “ja” was $ 0,37, terwijl “nee” $ 0,63 was. De USDC-stablecoin wordt ingewisseld voor $ 1 voor het juiste antwoord.

 

 

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *